CSS REEL Nominee

Webapplicatie laten maken? Bent u aan automatisering toe? 

Onze ruime ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van web-based applicaties waarmee u kunt communiceren, organiseren en analyseren stelt ons in staat de juiste elementen voor uw applicatie samen te brengen.

Webapplicatie laten maken

Web Applicatie laten maken

Web-based applicatie laten maken

Web-based applicatie laten maken

Voor web-based applicaties bent u bij Brancom aan het juiste adres. Onze ruime ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van applicaties waarmee u kunt communiceren, organiseren en analyseren stelt ons in staat de juiste elementen voor uw applicatie samen te brengen.

Applicatie laten ontwikkelen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken wij met u welke wensen u heeft voor de web-based applicatie, hoe deze moet werken en wat uw doelen met de applicatie zijn. Gedurende het gesprek vragen wij naar uw behoeftes, welke gebreken er op dit moment zijn en hoe de efficiëntie van uw werkzaamheden kan worden verbeterd. Dit gesprek geeft ons een goed beeld van het gewenste eindproduct en schetst een basis voor het eerste concept.

Webapplicatie laten maken? Brancom zit klaar voor een kennismakingsgesprek

Op basis van uw behoeftes beginnen wij met het eerste concept van de applicatie. Tijdens een brainstormsessie gaan wij met uw wensen aan de slag en bedenken wij hoe wij de applicatie zo efficiënt mogelijk kunnen maken. Hoe kunnen wij bijvoorbeeld bepaalde processen voor u optimaliseren en versnellen? Met vragen als deze krijgen wij een creatief beeld en kunnen wij starten met een eerste schets.

Webapplicatie concept maken

Dit creatieve beeld zetten wij door tijdens een brainstormsessie. In deze sessie leggen teamleden hun ideeën op tafel en delen zij hun inbreng.

Webapplicatie ontwerp

Webapplicatie ontwerp

Hoe uw applicatie eruitziet is bepalend voor hoe deze te gebruiken is. Door middel van een logisch interface ontwerp weet uw gebruiker de weg te vinden.

Applicatie ontwerp schetsen

Het is belangrijk dat alle elementen van de applicatie eenvoudig te vinden zijn en dat de applicatie gemakkelijk in gebruik is. Wij schetsen een ontwerp voor de applicatie en houden hierbij rekening met de ervaring van de gebruiker.

Webapplicatie interactie met de gebruiker

Het interaction design van de applicatie zal bepalen hoe de applicatie wordt opgebouwd. Wij leggen een duidelijke navigatiestructuur aan zodat gebruikers de juiste pagina's eenvoudig kunnen bereiken. Op de achtergrond leggen wij een gestructureerde sitemap aan die de navigatie door de applicatie verbetert.

Grafisch ontwerp webapplicatie

Wij kunnen uw applicatie volledig grafisch ontwerpen. Wij maken een visueel ontwerp in Photoshop en gebruiken dit ontwerp voor uw applicatie. Ons team van creatieve ontwerpers denkt met u mee bij het gebruiken van de juiste elementen in het ontwerp om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Applicatie development

Applicatie development

Wij basen en slicen het visueel ontwerp uit Photoshop om het te gebruiken voor uw applicatie. Onze uitgebreide kennis van HTML5 en CSS3 stelt ons in staat om de juiste programmeertaal voor uw applicatie te gebruiken.

Wij kunnen uw applicatie koppelen met een CMS, geschreven in de taal ASP.net of PHP. Na de livegang van uw web-based applicatie monitoren wij de anonieme gebruikersgegevens om te analyseren hoe het gebruik van de applicatie is. Door gebruiksgegevens te analyseren kunnen wij het gebruik van de applicatie optimaliseren. Wanneer er problemen met de applicatie zijn bieden wij directe ondersteuning.

Uiteraard bieden wij voor applicaties met gevoelige informatie ook de mogelijkheid tot extra beveiliging.

Webapplicatie laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Webapplicatie laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een web-applicatie om uw bedrijfswerkzaamheden te versnellen en efficiënter te maken? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, wij gaan graag voor u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken..

Brancom is een softwarebedrijf gevestigd in Barendrecht en actief in de regio Den Haag en Rotterdam in Zuid-Holland. Bedrijven uit heel Nederland en het buitenland kunnen ons inschakelen voor de ontwikkeling van professionele webapplicaties.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu