CSS REEL Nominee

Webshop laten maken door Fullservice internetbureau Brancom

Een webshop biedt een online platform waar u al uw producten in eenvoud kunt aanbieden. E-Commerce is een groeiende markt in Nederland en wordt de komende jaren alleen nog maar groter

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Webshop ontwikkeling door internetbureau Brancom

Webshop ontwikkeling door internetbureau Brancom

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan wij graag kijken wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek willen wij samen met u een inzicht krijgen van de wensen en behoeftes die u bij uw webwinkel heeft. Hierbij kunt u denken aan het design van uw webwinkel, wensen met betrekking tot de navigatie op de webshop en interessante termen voor uw webshop. Dit zijn startende onderdelen voor uw webwinkel. Gedurende dit gesprek komt een goed beeld naar voren van de wensen die u heeft en hoe wij deze wensen gaan omzetten in uw webwinkel. Wij maken samen met u een concept van het uiterlijk en de ontwikkeling van uw webwinkel. Op basis van dit concept kunnen wij de webshop bouwen.

Webdesign bureau Brancom

Webdesign bureau Brancom

Met uw wensen in gedachte gaan wij het webshop design schetsen. Brancom houd hierbij rekening met de User Experience, dit is hoe de gebruiker van de webwinkel alles ervaart. Door dit element voorop te houden bouwen wij een webwinkel die volledig aansluit bij uw wensen en eenvoudig door uw gebruikers is te gebruiken. Wij houden hierbij rekening met alle belangrijke ontwikkelingen en maken indien gewenst ook een design voor een responsive webshop. Het hoge gebruik van tablets en smartphones in Nederland biedt u op mobiele platforms veel mogelijkheden. Om een responsive website te laten maken bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast uiterlijk is de gebruiksvriendelijkheid van uw webwinkel zeer belangrijk. Met interaction design bouwen wij een bruikbare en nuttige structuur voor uw website, hierbij letten wij onder andere op de sitemap en navigatie structuur. Bij Ecommerce zijn design en development van uw project van zeer groot belang.

Het grafisch ontwerp zal voldoen aan alle wensen die u heeft genoemd en zal daarbij ook rekening houden met elementen die bij webdesign invloed hebben op de conversie. Onze webwinkel designer zal met Photoshop een perfecte uitwerking van het visueel ontwerp samenstellen. Uw website ontwerp wordt een combinatie van uw eigen wensen en belangrijke aspecten van een goede webwinkel.

Webshop development Brancom Internetbureau

Webshop development Brancom Internetbureau

Bij de bouw van uw webshop maken wij gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder HTML5 en CSS3. Wij zetten het design uit Photoshop om via met basing en door het te slicen. Zo komt er een perfecte template voor uw webwinkel uit.

Bij webwinkels maken wij graag gebruik van een CMS-koppeling. Open Source websitesoftware als Wordpress (WooCommerce), Magento, Magento 2Opencart en Drupal behoren onder andere tot de mogelijkheden. Via deze software kunnen wij uw webwinkel perfect op maat maken. Wij gebruiken daarnaast onze veelvuldige kennis in de programmeertalen PHP, Javascript en jQuery om verdere op maat elementen aan de webwinkel toe te voegen. Wij koppelen iDeal en Mollie aan uw webwinkel zodat klanten snel en eenvoudig kunnen afrekenen. Elke betaalmogelijkheid is toe te passen!

Om nog meer uit uw webwinkel te halen helpen wij u om het gedrag van uw bezoekers en klanten perfect te begrijpen. Door middel van Google Analytics en Google Webmaster Tools kunnen wij u een inzicht bieden op het surf- en koopgedrag in uw webwinkel. Natuurlijk worden andere belangrijke elementen niet vergeten, zoals een koppeling aan Google Shopping, de mogelijkheid tot het achterlaten van beoordelingen door klanten, uw Algemene Voorwaarden, optimalisatie van uw website en support aan bezoekers met vragen.

Zoekmachine optimalisatie en webshop internetmarketing

Zoekmachine optimalisatie en webshop internetmarketing 

Om van uw webwinkel een groot succes te maken heeft u bezoekers nodig. Wij helpen u deze bezoekers te bereiken door uit te zoeken welke zoektermen klanten gebruiken om u te vinden. Via een uitgebreid keywoord onderzoek bieden wij u een inzicht op de belangrijkste termen en zorgen wij ervoor dat uw site voldoet aan alle SEO-elementen. Door middel van content optimalisatie helpen wij om meer klanten naar uw webwinkel te trekken. Dit keywoord onderzoek is de basis van succesvolle internet marketing, u kunt dit onderzoek gebruiken voor SEO en om in de zoekmachine te adverteren via Adwords.

Andere vormen van online marketing waarmee wij u kunnen helpen zijn e-mailmarketing, Social Media marketing (Facebook en Twitter) en backlinking. Dit doen wij door succesvolle campagnes op te zetten die meer verkeer naar uw webwinkel genereren en u zo meer bestellingen en klanten opleveren.

Met conversie optimalisatie wordt gezorgd dat een aanzienlijk percentage van uw bezoekers omgezet wordt in daadwerkelijke klanten. Hiermee zorgen wij ervoor dat zo min mogelijk bezoekers uw webwinkel verlaten zonder een aankoop te doen.

Webshop laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Webshop laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een vrijblijvende prijsopgave sturen. De kosten om een webwinkel te laten maken hangen af van de elementen die u aan uw webwinkel toegevoegd wilt hebben. Vergeleken met onze concurrenten is de prijs voor het laten bouwen van een webwinkel redelijk goedkoop. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken..

Wij bieden online oplossingen voor bedrijven uit heel Nederland. Een webshop/webwinkel voor bedrijven uit Rotterdam, Den Haag en Breda behoort onder andere tot de opties. Bedrijven uit kleinere steden als Delft en Dordrecht kunnen ook bij ons terecht voor een op maat webwinkel.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu