CSS REEL Nominee

Website laten maken door Full service Internetbureau Brancom

Een website is uw online visitekaartje. Het aantal internetgebruikers in Nederland stijgt jaarlijks en op mobiele platformen worden steeds meer Nederlanders actief. Wij hebben de kennis in huis om uw website op de juiste manier te bouwen en in de markt te zetten.

Website laten maken

Website laten maken

Website ontwikkeling door internetbureau Brancom

Website ontwikkeling door internetbureau Brancom

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie kijken wij samen met u welke wensen u heeft en hoe wij deze werkelijkheid kunnen maken. Er wordt een concept ontwerp van uw website gemaakt zodat u kunt zien hoe uw website eruit zal gaan zien. Op basis van dit concept wordt uw uiteindelijk webdesign samengesteld.

Webdesign bureau Brancom

Webdesign bureau Brancom

Het design van uw website is een belangrijk element dat bezoekers op grote wijze beïnvloedt. Met ons design krijgt uw website een professionele uitstraling. Tijdens het ontwerpen van uw website houden wij sterk rekening met de User Experience, ook wel “Gebruikerservaring” genoemd. Door de website af te stemmen op elementen die bezoekers graag op een website zien kunnen wij een website ontwerpen voor de bezoeker. Deze bezoekers zijn uw uiteindelijke klanten en moeten hierom goed kunnen navigeren op uw website.

De basis van een website begint bij navigatie. Uw bezoekers moeten zonder obstructies door uw website kunnen navigeren om de gewenste informatie te vinden. Wij maken eerst een concept van de sitemap op de website en stellen op basis hiervan de navigatiestructuur van uw website samen.

Met behulp van Photoshop ontwerpen wij de website volledig. Het grafisch ontwerp houdt rekening met de conversie van uw website. Door bepaalde elementen in uw webdesign te verwerken zullen meer bezoekers converteren in klanten. Het ontwerp van uw website wordt zo samengesteld dat de conversie van uw website dankzij deze elementen hoger ligt.

Webdevelopment Brancom internetbureau

Webdevelopment Brancom internetbureau

Voor het technische gedeelte van uw website maken wij gebruik van HTML5 en CSS3. Door middel van basing en slicing zetten wij het ontwerp vanuit Photoshop om in programmeertaal. Zo kunnen wij uw website op technisch vlak volledig online krijgen.

Tijdens het ontwerpen en bouwen van uw website kunnen wij uw website gebruiksvriendelijk voor smartphone- en tabletgebruikers maken. Het Responsive website design is bijzonder geschikt voor klanten die onderweg uw website willen bereiken.

Wij kunnen gebruikmaken van een CMS-koppeling bij uw website. Wij werken met de bekendste websitesoftware, waaronder Wordpress, Magento, OpenCart, Silverstripe en Drupal. Dankzij onze ervaring met talen als PHP, Javascript en jQuery kunnen wij u ook op maat oplossingen bieden.

Op dat moment zijn wij klaar om uw website helemaal online te zetten. Om uw website volledig startklaar te maken verwerken wij belangrijke factoren die sterk meetellen bij uw internetcampagnes. Met Google Analytics kunt u alle bezoekers op uw website bijhouden. Een koppeling met Google Webmaster Tools biedt de mogelijkheid om meer technische gegevens over uw website en bezoekers in te zien.

Zoekmachine optimalisatie en internet marketing

Zoekmachine optimalisatie en internet marketing

Om meer gerichte bezoekers op uw website te krijgen kunnen wij u ook adviseren in de internet marketing en daarnaast alle marketing voor u uitvoeren. Wij starten hierbij met een keywoord onderzoek om te kijken welke termen uw doelgroep invult om u te vinden. Door middel van backlinking zullen wij uw website op deze interessante termen hoger in Google en Bing krijgen.

Wij kunnen meerdere vormen van internet marketing voor u uitvoeren. E-mail marketing en content marketing zijn twee vormen van lange termijn internet marketing waarmee wij u graag van dienst zijn. Voor conversie optimalisatie en Social Media marketing staan wij ook altijd voor u klaar.

Website laten maken?

Website laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.. 

Bent u klaar om uw bedrijf online te laten vertegenwoordigen en zo beter uw doelgroep te benaderen? Dan staat wij altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe website.

Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken..

Internetbureau Brancom is gevestigd in Barendrecht. Wij zijn actief in de regio Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland. Klanten uit Barendrecht, Ridderkerk, Middelharnis, Oud-Beijerland en omliggende steden zijn bij ons aan het juiste adres om een website te laten maken.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu