CSS REEL Nominee

Google Adwords - Adverteren op Google

Wilt u hoger in Google komen en meer bezoekers verwelkomen op uw website of webshop?
Schakel Internetbureau Brancom in voor uw online campagnes!

SEA adverteren op google

Adwords met een geweldig rendement - SEA

Adverteren via internet is een efficiënte manier om nieuwe klanten te bereiken. Met een uitgebreide kennis van Google Adwords kunnen wij u op het gebied van zoekmachineadvertenties op de beste manier van dienst zijn. Wij houden rekening met uw marketingbudget om met deze richtlijn het resultaat te behalen. Wij kunnen uw Google Adwords-campagnes verbeteren door middel van betere advertentieteksten, efficiënte landingspagina's en uitgebreide zoekwoordonderzoeken. Zo helpen wij u om met uw huidige budget meer klanten te bereiken en een beter rendement te behalen. Met Brancom aan uw zijde bent u verzekerd van een geweldige campagne.

Adwords campagne analyse

Adwords analyse van uw huidige campagne

Heeft u op dit moment al een adwords campagne lopen? Dan kunnen wij direct voor u kijken welke resultaten u op dit moment behaalt en met welke elementen wij dit kunnen verbeteren. Wij nodigen u daarom graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek zullen wij onder het genot van een kop koffie met u bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw campagne.

Heeft u nog geen campagne? Geen probleem! Wij gaan graag kijken hoe wij uw advertentiecampagne direct efficiënt kunnen opzetten.

Google adwords zoekwoordenonderzoek

Google Adwords zoekwoorden onderzoek

Om uw diensten en producten te vinden vullen potentiële klanten specifieke termen in bij Google. Wij kunnen u voorzien van de juiste termen die mensen gebruiken om uw diensten en producten te vinden. Met een uitgebreide lijst aan zoekwoorden kunnen wij u helpen om op een zeer groot en gericht publiek te richten waar geweldige resultaten mee worden behaald. Door te richten op specifieke zoektermen krijgt u uitsluitend potentiële klanten op uw website en weet u zeker dat zij zoeken wat u aanbiedt. Wij kunnen u ook voorzien van lokale zoektermen. Wij letten altijd op de concurrentie van het zoekwoord om te bepalen of het een rendabele zoekterm is.

Adverteren op google

Google adwords advertenties

Google Adwords draait vooral om het specificeren van tekst en advertenties. Door uitsluitend te richten op klanten die naar uw diensten en producten zoeken kunt u een zeer gericht publiek aanspreken. Wij gebruiken bij de advertenties de juiste teksten om een hoog percentage Google-gebruikers te laten doorklikken naar uw website. Vervolgens verwelkomen wij deze bezoekers op een speciaal ontworpen landingspagina met als doel om uw bezoekers te converteren in daadwerkelijke klanten. Door gebruik te maken van verkopende elementen op deze landingspagina kunnen wij uw bezoekers overtuigen om contact met u op te nemen of uw diensten af te nemen.

Google Adwords offerte

Google Adwords advertenties nodig? 

Laat Brancom internetbureau dan uw volledige SEA-campagne analyseren en verbeteren voor een beter online rendement.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe SEA-campagne en u weet spoedig wat wij voor u kunnen betekenen.

Brancom is actief in de regio Rotterdam en Den Haag en voert SEA-diensten uit voor bedrijven uit Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij hebben gewerkt met bedrijven uit Nederlandse steden zoals Oud-Beijerland, Ridderkerk, Rotterdam en Barendrecht, maar zijn ook actief als adviserend en uitvoerend internetbureau voor internationale bedrijven.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Recent opgeleverde website

Biolab desktop
Biolab smartphone
Biolab macbook
Biolab ipad
Biolab ipad
Biolab desktop
Biolab macbook
Biolab smartphone

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu