CSS REEL Nominee

Webshop met CMS

Wilt u gemakkelijk uw producten en pagina's aanpassen op uw webshop?
Kies voor een webshop met een OpenSource CMS zoals Magento of OpenCart
zodat u deze geheel zelf kunt beheren.

Webshop met CMS

Webshop laten maken met CMS

Steeds meer bedrijven en organisaties maken voor hun website gebruik van een CMS. CMS staat voor Content Management System en houdt in dat de inhoud van een website zeer eenvoudig te onderhouden is. Ons team heeft ruime ervaring met het opzetten van websites die draaien op verschillende soorten CMS-software. Wij gebruiken onder andere Wordpress of Silverstripe voor het opzetten van websites en Magento of OpenCart voor het bouwen van webshops op maat. Via een CMS kunt u zeer eenvoudig alle content op uw website plaatsen, vervangen of verwijderen, zodat uw website inhoudelijk exact zo is zoals u het graag ziet.

Webshop laten maken met CMS

Waarom een webshop met CMS?

Een CMS is de meest eenvoudige wijze om uw website zelf te kunnen onderhouden. Programmeertalen vereisen veel kennis waardoor webamateurs vaak door de bomen het bos niet meer zien. Een CMS biedt achter deze programmeertaal een dashboard waarop u de inhoud van de volledige website kunt invoeren of aanpassen waar nodig. Het laat toe binnen enkele seconden nieuwe pagina's of producten op de site te plaatsen. Daarbij helpt het u teksten en afbeeldingen op pagina's te plaatsen zonder lange wachttijden en zonder de hulp van externe partijen.

Het CMS biedt u de doorgang naar een eenvoudiger onderhoud van uw belangrijke pagina's en content op de website. Webpagina's zijn regelmatig toe aan nieuwe content. Het toevoegen van pagina's op uw website draagt bij aan een sterkere online aanwezigheid. Wanneer u het beheer van de content van uw website of webshop zelf in handen heeft kunt u de website op ieder moment van de dag helemaal zelf aanpassen.

Bij het kiezen van een website met een CMS limiteert u zich ook niet aan de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor een CMS welke eigendom is van een internetbureau dan zit u vast aan de mogelijkheden en eventuele beperkingen van dit webbureau.

Webshop met CMS op maat

Webshop met CMS advies op maat

Brancom gaat graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Wij nodigen u hiervoor graag uit op ons kantoor in Barendrecht waar wij samen met u kijken naar uw wensen en meedenken bij het realiseren van uw website of webidee. Dankzij onze uitgebreide kennis van verschillende soorten CMS-software kunnen wij u uw wensen omzetten naar realiteit.

Recent opgeleverde webshop

NR desktop
NR mobile
NR laptop
NR tablet
NR tablet
NR desktop
NR laptop
NR mobile

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu