CSS REEL Nominee

Animatie laten maken of bedrijfsfilm laten maken? Brancom brengt uw boodschap tot leven!

Uw bedrijf moet op de juiste manier in beeld worden gebracht. Publiek dat kennis wil maken met uw producten en diensten kan direct zien wat u voor hen kan betekenen.

Animatie laten maken

Animatie & Film laten maken

Bedrijfsanimatie laten maken

Bedrijfsanimatie laten maken

Uw bedrijf kan door middel van een bedrijfsanimatie op een sterke communicatieve wijze een boodschap overbrengen naar uw doelgroep. Brancom kan de volledige bedrijfsanimatie voor u ontwikkelen. Met ons team van creatieve ontwerpers kunnen wij uw bedrijfsanimatie naar wens samenstellen en publiceren.

Animatie laten maken? Brancom zit klaar voor een kennismakingsgesprek

U bent welkom op het kantoor van Brancom om tijdens een kennismakingsgesprek te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden van uw bedrijfsanimatie. Wij schetsen een beeld van uw verwachtingen en wensen. Met dit beeld in ons hoofd kunnen wij aan de slag met een eerste creatieve sessie.

Creatieve sessie over uw bedrijfsanimatie

Tijdens een creatieve sessie is ons team bezig met het uitdenken van een volledig concept voor uw animatie. Wij brainstormen om uw idee volledig uit te werken. Wij denken hierbij outSIDE of the box en streven naar een compleet storyboard op papier welke het gewenste effect behaald.

Bedrijfsanimatie ontwerpen

Bedrijfsanimatie ontwerpen

Het ontwerp van uw bedrijfsanimatie bepaalt o.a. hoe een kijker het ervaart. Wij steken veel tijd in het ontwerp en houden hierbij altijd rekening met de door u genoemde wensen.

Schetsen

Uw animatie begint met een schets. Tijdens het schetsen bepalen wij de stijl van de animatie en kijken wij wat de beste keuze is. Wij kunnen schetsen in 2D en 3D en kunnen de animatie met verschillende stijlen samenstellen.

Illustreren

Na de eerste schets van de animatie voegen wij meer detail toe en ontwerpen wij de omgeving en characters van de animatie. De omgeving wordt aaneensluitend op het thema van de animatie getekend en is bepalend voor de uitstraling. Na het ontwerpen van de omgeving gaan wij aan de slag met de characters van de animatie.

Bedrijfsanimatie animeren

Bedrijfsanimatie animeren

Wij maken uw bedrijfsanimatie visueel perfect in orde. Na de visualisatie worden er nog enkele audiovisuele elementen aan de animatie toegevoegd.

Geluiden

Geluid is een extra element in uw animatie. Wij voegen omgevingsgeluiden toe en zorgen voor een passende intro en outro jingle. Daarnaast is het mogelijk de characters van de animatie hun eigen stemmen te geven. Met voice-over worden de gesproken teksten opgenomen in een professionele studio voor het juiste geluid om uw gewenste tekst aan het publiek te brengen. U kunt kiezen uit verschillende mannen en vrouwenstemmen zowel nationaal als internationaal.

Animeren

Wij kunnen uw animatie volledig bewegend maken. De simulatie wordt toegepast op de verschillende elementen en zorgt voor een bewegend effect in de animatie.

Monteren

Wij monteren de volledige animatie. De beelden worden samengevoegd met audio en vervolgens gesynchroniseerd. Wij volbrengen de volledige afwerking van uw animatie.

Publicatie en Support

Publicatie & Support

Naast de ontwikkeling van de bedrijfsanimatie biedt Brancom ook verschillende mogelijkheden bij het publiceren van uw video.

Publicatie

Wij kunnen uw video publiceren op Social Media-sites en grote videosites zoals YouTube en Vimeo. Wij stellen een volledige internetcampagne voor u samen om met de animatie uw doelgroep te bereiken. De animatie kan onder onze begeleiding als TV-campagne worden uitgezonden.

Begeleiding

Tijdens de publicatie begeleiden wij u door het gehele proces. Zo bent u gegarandeerd van een goed verloop van het proces en de juiste distributie van uw animatie. Met een intensieve samenwerking helpen wij uw animatie te gebruiken als promotiemateriaal om zo uw doelen te bereiken.

Bedrijfsanimatie nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedrijfsanimatie nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zetten uw wensen graag om in een bedrijfsanimatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

De ontwikkeling van uw bedrijfsfilm is bij Brancom in de juiste handen. Wij kunnen alles voor u uitvoeren en u een prachtige film leveren.

Kennismakingsgesprek op locatie

Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken wij kennis met uw bedrijf en horen wij graag meer over uw werkzaamheden. Met de informatie van uw bedrijf krijgen wij een beter beeld van uw werkzaamheden en diensten. Zo kunnen wij de bedrijfsfilm op maat samenstellen.

Creatieve sessie voor uw bedrijfsfilm

Op basis van het kennismakingsgesprek gaan wij tijdens een creatieve sessie aan de gang met uw wensen. Wij brainstormen over de mogelijkheden voor de bedrijfsfilm en stellen een eerste concept voor de bedrijfsfilm samen.

Filmen

Wij kunnen alle shots voor uw bedrijfsfilm filmen. Ons team zet alle middelen in om alles op de juiste wijze vast te leggen en de beste shots te krijgen. Indien gewenst kan er live audio worden opgenomen in de vorm van bijvoorbeeld een presentatie of interview op locatie.

Op locatie

Wij filmen alles op locatie zodat uw bedrijf op de juiste manier in beeld kan worden gebracht. Wij zoeken naar goede locaties om te filmen en filmen shots vanuit meerdere hoeken met de camera. Tijdens het filmen gebruiken wij belichting en de techniek die de beeldkwaliteit van uw bedrijfsfilm aanzienlijk verbeteren.

Bedrijfsanimatie filmen

Bedrijfsfilm monteren

De geschoten beelden moeten op de juiste manier worden samengevoegd. Wij kunnen hier eventueel extra audio of video aan toevoegen.

Monteren

De beelden worden in de juiste volgorde gezet en er wordt muziek toegevoegd aan de beelden. Wij werken de bedrijfsfilm volledig af en nemen de productie in handen.

Bedrijfsfilm publicatie en support

Publicatie & Support

Een bedrijfsfilm kan gepubliceerd worden op allerlei platformen om zo een betere naamsbekendheid te creëren.

Publicatie

Wij kunnen uw bedrijfsfilm publiceren op Social Media. Videosites YouTube en Vimeo trekken maandelijks miljoenen Nederlandse gebruikers. Een publicatie op deze platforms zorgt voor extra publiek. De bedrijfsfilm is perfect als promotiemateriaal voor internet- of tv-campagnes en zal hier een grote doelgroep aanspreken.

Begeleiding

Tijdens de publicatie zullen wij u volledig door het proces begeleiden om uw bedrijfsfilm op de juiste media en bij het publiek te krijgen.

Video of bedrijfsfilm laten maken?

Video of bedrijfsfilm laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw bedrijf op de juiste manier in beeld laten brengen? Met een bedrijfsfilm van Brancom bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij behandelen uw offerteaanvraag spoedig en kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken..

Brancom is werkzaam voor bedrijven in heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Barendrecht en onder andere actief in de regio Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland. Voor de ontwikkeling van een bedrijfsfilm in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Albrandswaard, Ridderkerk, Middelharnis of Oud-Beijerland, zijn wij al de ideale partner geweest. Wij kunnen dit ook voor u zijn.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu