CSS REEL Nominee

Zoekmachine Optimalisatie Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie
voor websites en webshops in Rotterdam.

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Zoekmachine Google wordt maandelijks door ruim 90% van de internetgebruikers in Rotterdam gebruikt. Er wordt op dit moment gezocht naar diensten en producten die u levert. Wij kunnen u helpen om uw bedrijf binnen deze online markt in Rotterdam te vestigen en te zorgen dat deze gebruikers uw site zullen bezoeken middels zoekmachine optimalisatie in Rotterdam. Door middel van professioneel uitgevoerde SEO zorgen wij dat uw website hoger in Google komt.

Internetverkeer heeft grote positieve gevolgen voor uw bedrijf. Bezoekers die via de zoekmachine op uw website komen zijn op zoek naar informatie over bepaalde diensten en producten. Uit onderzoek blijkt dat de kans groot is dat deze bezoeker hierbij op zoek is naar informatie om vervolgens een aankoop of afname te doen.

Zoekmachine optimalisatie analyse

Zoekmachine analyse van uw potentiële verkeer in Rotterdam

Wij willen u graag uitnodigen om een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor te houden. Wij zullen in dit gesprek samen met u kijken naar interessante zoekwoorden die uw doelgroep in Rotterdam en omstreken kan gebruiken en al gebruikt om u te vinden. Dit is de eerste stap binnen uw zoekmachine optimalisatie Rotterdam. Op basis van een uitgebreide analyse wordt een plan van aanpak opgesteld en stellen wij een strategie samen om het maximale uit uw investering te halen.

SEO draait om het richten op meerdere interessante zoektermen die zullen zorgen voor gerichte bezoekers uit Rotterdam en omstreken op uw website. Door te richten op internetgebruikers die diensten of producten willen afnemen wordt uw online omzet gestimuleerd. Wij voeren hierom een uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor Rotterdam en omstreken uit waarbij wij ons focussen op zoektermen die uw doelgroep gebruikt. Door te zoeken naar relevante zoektermen met een hoog zoekvolume maar een lage concurrentie in Google zal uw website op korte termijn al meer verkeer krijgen. Dit vormt de basis van uw zoekmachine optimalisatie. 

zoekmachine optimalisatie on-page

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam on-page SEO

SEO richt zich op het vervullen van belangrijke elementen die Google meetelt in het zoekmachine-algoritme. Door deze elementen maximaal te vervullen zorgen wij voor een hogere positie in Google voor uw website. Enkele elementen waar wij voor de zoekmachine optimalisatie op letten zijn:

  • Titels: Wij maken gebruik van pakkende titels waarin wij de interessante zoektermen gebruiken.
  • URL’s: Door zoektermen in uw pagina-URL’s te verwerken komt de pagina hoger in Google.
  • Content: Wij vullen uw webpagina’s met pakkende content die zich richt op de bezoeker. Door binnen de content rekening te houden met interessante termen zullen bezoekers uw website sneller vinden.
  • Metaomschrijving: Wij nodigen de bezoeker uit naar uw website te gaan door middel van een pakkende metaomschrijving die aanzet tot actie.
  • Sitemap: Met een gestructureerde Sitemap kunnen bezoekers en Google eenvoudiger over de website navigeren.
  • Interne links: Door pagina’s op uw website te verbinden door middel van links wordt de navigatie van uw website versterkt en zal Google uw website beter in de zoekmachine tonen.
zoekmachine optimalisatie off-page

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam off-page SEO

Bepaalde externe factoren beïnvloeden de positie van uw website in Google. Dankzij onze expertise kunnen wij alle factoren binnen de zoekmachine optimalisatie voor u vervullen, waaronder:

  • Linkbuilding: Ook wel backlinking genoemd. Door op relevante externe websites een link naar uw website te plaatsen zal Google uw website gemakkelijker vinden en meer vertrouwen. Dit resulteert in een hogere positie in Google en is erg belangrijk voor uw zoekmachine optimalisatie.
  • Blogs en forums: wij plaatsen relevante informatie op blogs en forums binnen uw branche en zorgen zo voor nieuwe bezoekers en een hogere positie in de Google-zoekresultaten.
  • Social Media: Met miljoenen actieve Nederlanders op Facebook en Twitter is dit een ideale kans om uw bereik te verbreden en uw doelgroep te vergroten.
Zoekmachine optimalisatie Rotterdam offerte

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u klaar om uw verkeer via Google en andere zoekkanalen te vergroten? Brancom Internetbureau helpt u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een professionele SEO campagne in Rotterdam met een positief rendement. Kortom: De zoekmachine optimalisatie die u in Rotterdam nodig heeft!

Recent opgeleverde internetmarketing case

biolab internetmarketing
biolab internetmarketing2

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu