CSS REEL Nominee

App laten ontwikkelen of mobiele app laten maken? Internetbureau Brancom

De sterke groei in het gebruik van mobiele applicaties biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Brancom helpt u graag bij de ontwikkeling van uw applicatie voor Android, iOs, Blackberry en Windows.

App laten maken

Mobiele App laten maken

App laten ontwikkelen

App laten ontwikkelen

Een app ontwikkelen vereist de nodige kennis van interactie en programmeren. Ons team heeft ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van allerlei mobiele apps.

App laten maken? Wij zijn klaar voor een kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij samen met u de mogelijkheden van de mobiele app bekijken. Wij horen graag welke wensen u heeft voor de mobiele applicatie en wat u wilt bereiken. Wij proberen tijdens dit gesprek een goed beeld te krijgen van uw doelen en hoe wij deze kunnen omzetten naar een mobiele applicatie.

App concept maken

App concept maken

Op basis van het gesprek kunnen wij een eerste concept van uw applicatie uitwerken. Het team gaat aan de slag met een eerste samenstelling van de applicatie en bedenkt tijdens deze fase eigen ideeën. Tijdens de conceptfase denken wij mee hoe wij uw applicatie zo efficiënt mogelijk kunnen maken.

App laten ontwerpen

App laten ontwerpen

Een belangrijk element bij een app is het design. Uw applicatie moet gebruiksvriendelijk werken en er aantrekkelijk uitzien.

App design schetsen

Wij schetsen een eerste design van uw applicatie en leggen hierbij onze focus op de ervaring van de uiteindelijke gebruiker. Wanneer een gebruiker met de applicatie gaat werken moet alles goed worden weergeven, moeten pagina's goed bereikt kunnen worden en moet alles voor zich wijzen. Tijdens deze fase stellen wij de gebruiker voorop zonder uw wensen uit het oog te verliezen.

App interactie met de gebruiker

Hoe de gebruiker de applicatie gaat gebruiken is afhankelijk van hoe deze in elkaar zit. Door een duidelijke navigatie in de applicatie aan te leggen zorgen wij voor een gemakkelijke doorgang door de applicatie en zullen gebruikers het gebruik van de applicatie aangenaam ervaren.

Grafisch ontwerp mobiele app 

De grafische inhoud van uw applicatie maakt dat de applicatie er een stuk beter uit zal zien. In Photoshop maken wij schetsen van een visueel ontwerp dat het uiteindelijke app design gaat worden.

App development

App development

Tijdens de ontwikkeling van een applicatie moet er rekening gehouden worden met allerlei factoren zoals de sensoren van de telefoon.

Toegankelijk op alle smartphones

Wij maken uw mobiele applicatie toegankelijk voor alle verschillende apparaten en systemen en maken hierbij gebruik van xCode, Javascript en C++

Smart sensors

Wij kunnen een koppeling maken met de smart sensors van de smartphone. Wanneer de gebruiker de telefoon draait zal de applicatie meedraaien om de gebruiker nog steeds het juiste beeld te tonen.

Livegang & Support

Na de lancering van uw applicatie houden wij alles goed in de gaten om eventuele problemen direct op te lossen. Wij helpen u bij de aanmelding van uw applicatie bij Google Play en Apple Store en kunnen u ondersteunen bij eventuele problemen.

App laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

App laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat Brancom uw bedrijf naar de smartphonegebruikers brengen. Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken..

Brancom is gevestigd in Barendrecht en onder andere actief in de regio Den Haag en Rotterdam, Zuid-Holland. Omringende steden van Barendrecht zijn Albrandswaard, Ridderkerk, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu