CSS REEL Nominee

Website met CMS

Wilt u gemakkelijk uw teksten en afbeeldingen aanpassen op uw website? Kies voor een website met een OpenSource CMS zodat u deze geheel zelf kunt beheren.

Website met CMS

Website met CMS laten maken

Steeds meer bedrijven en organisaties maken voor hun website gebruik van een CMS. CMS staat voor Content Management System en houdt in dat de inhoud van een website zeer eenvoudig te onderhouden is. Ons team heeft ruime ervaring met het opzetten van websites die draaien op verschillende soorten CMS-software. Wij gebruiken onder andere Wordpress of Silverstripe voor het opzetten van websites en Magento of OpenCart voor het bouwen van op maat webshops. Via een CMS kunt u zeer eenvoudig alle content op uw website plaatsen, vervangen of verwijderen, zodat uw website inhoudelijk exact zo is zoals u het graag ziet.

Website met CMS laten maken

Waarom een website met CMS?

Een CMS is de meest eenvoudige wijze om uw website zelf te kunnen onderhouden. Programmeertalen vereisen veel kennis waardoor webamateurs vaak door de bomen het bos niet meer zien. Een CMS biedt achter deze programmeertaal een dashboard waarop u de inhoud van de volledige website kunt aangeven. Het laat toe binnen enkele seconden nieuwe pagina's of producten op de site te plaatsen. Daarbij helpt het u teksten en afbeeldingen op pagina's te plaatsen zonder lange wachttijden en zonder de hulp van externe partijen.

Het CMS biedt u de doorgang naar een eenvoudiger onderhoud van uw belangrijke pagina's en content op de website. Webpagina's zijn regelmatig toe aan nieuwe content. Het toevoegen van pagina's op uw website draagt bij aan een sterkere online aanwezigheid. Wanneer u content toevoegen zelf in handen heeft kunt u de website op ieder moment van de dag helemaal zelf aanpassen.

Bij het kiezen van een website met een CMS limiteert u zich ook niet aan de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor een CMS welke eigendom is van een internetbureau dan zit u vast aan de mogelijkheden en eventuele beperkingen van dit bureau.

Website met CMS op maat

Website met CMS advies op maat

Brancom gaat graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Wij nodigen u hiervoor graag uit op ons kantoor in Barendrecht waar wij samen met u kijken naar uw wensen en meedenken bij het realiseren van uw website of webidee. Dankzij onze uitgebreide kennis van verschillende soorten CMS-software kunnen wij u uw wensen omzetten naar realiteit.

Twijfel niet en neem contact met ons op!

Recent opgeleverde website

getprolife imac
getprolife iphone
getprolife macbook
getprolife ipad
getprolife ipad
getprolife imac
getprolife macbook
getprolife iphone

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu