CSS REEL Nominee

Full service internetbureau uit Rotterdam met de focus op online en offline marketing voor het MKB.

Gevestigd in Barendrecht en wereldwijd werkzaam!

Design is niet ons werkleven, het is ons levenswerk!

Internetbureau Brancom

Brancom bestaat uit een groep van jonge professionals die verschillende disciplines in huis hebben. Wij werken aan oplossingen voor nationale en internationale bedrijven met een online of offline ambitie. Wij richten ons op uw positionering binnen de markt waarbij wij samen met u alle doelen realiseren.

Oplossingen kunnen in de vorm van websites, webshops, applicaties of marketingcampagnes opgeleverd worden. Wij bekijken wat uw wensen zijn en adviseren u over de in te zetten oplossing. Bij ons wordt u professioneel begeleid door een persoonlijke projectmanager die een brede kennis heeft van het vakgebied.

 

Missie Brancom

Brancom ontwikkeld kwalitatieve oplossingen voor iedereen met een online of offline ambitie. De nadruk wordt hierbij gelegd op de gebruiksvriendelijkheid en het grafische aspect. Dit verwezenlijkt Brancom door middel van een team van jonge professionals die op de hoogte zijn van de hedendaagse trends. Klantvriendelijkheid, persoonlijke benadering en betrokkenheid staan bij ons centraal.

Visie Brancom

Wij realiseren graag samen met u de ideale website, identiteit of software oplossing voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Wij zorgen er voor dat er een team van flexibele jonge werknemers klaarstaat die u voorziet van professioneel advies en de nodige begeleiding. Als team streven wij naar een plek in de top 10 van Nederlands bekendste internetbureau ’s.

 • Koppen koffie 42 Koppen koffie Deze week
 • Emails verzonden 306 Emails verzonden Deze week
 • Regels code 860 Regels code Vandaag
 • Layers ontworpen 247 Layers ontworpen Vandaag
 • Tracks gespeeld 133 Tracks gespeeld Vandaag

De werkwijze van Internetbureau Brancom

 • 1. Brancom luistert naar u!

  Luisteren is een essentieel onderdeel van een vruchtbare samenwerking. Door uw wensen en behoeften in kaart te brengen krijgen wij een goed beeld van uw ambitie. Met deze wetenschap kunnen wij ervoor zorgen dat uw doelen worden gerealiseerd. Wacht niet langer en laat u horen!

 • 2. Brancom denkt mee en deelt kennis!

  Aan de hand van uw ambities gaan wij met een creatief team aan tafel. In deze intensieve brainstormsessie bedenken wij allerlei mogelijkheden om uw doelen te realiseren, hierbij wordt niets uitgesloten. Onze ideeën brengen wij helder in kaart alvorens wij deze met u delen. Zo kunnen wij gezamenlijk tot een sterk concept komen welke uw wensen en behoeften vervuld.

 • 3. Brancom ontwerpt en ontwikkelt!

  Nadat het concept vaststaat gaan onze ontwerpers starten met de eerste schetsen. Deze schetsen worden gemaakt om de stijl en interactie van het product of dienst te bepalen. Vervolgens wordt dit samengesmolten tot een krachtig grafisch ontwerp. Na de ontwerpfase gaan onze technische werknemers deze ombouwen tot een werkend prototype. Na het testen en optimaliseren is het product klaar voor lancering.

 • 4. Brancom ontzorgt u volledig!

  Service staat hoog in het vaandel bij internetbureau Brancom. Binnen kantooruren zijn wij altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook in de avonduren en weekenden zijn wij beschikbaar voor support door middel van een SLA (Service Level Agreement). Dus heeft u een vraag? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

Brancom diensten brochure ’19!

Bekijk alle informatie omtrent onze diensten en producten. Download onze brochure

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu