CSS REEL Nominee

SilverStripe Website laten maken

Zit u eraan te denken om een SilverStripe website te laten maken?
Wij hebben ruime ervaring in dit OpenSource CMS!

SilverStripe website laten maken

SilverStripe website laten maken voor uw onderneming

SilverStripe is een CMS waarmee wij een inhoudelijk krachtige en zeer snelle website voor u opzetten. Dit innovatieve Open Source CMS heeft duizenden actieve programmeurs die dagelijks bezig zijn nieuwe mogelijkheden aan de sites toe te voegen. Met dit systeem kunnen wij voldoen aan alle wensen die u heeft bij het opzetten van uw eigen website. Door gebruik te maken van de vele extra extensies en plug-ins voor SilverStripe kunnen wij een volledige website voor u bouwen welke een overzicht biedt van uw onderneming en bovendien zeer snel is.

Brancom heeft ruime ervaring in het opzetten van SilverStripe-websites. Wij kunnen u met talloze werkzaamheden omtrent dit CMS van dienst zijn en zetten graag uw wensen om in een krachtige website. Met een website kunt u de online aanwezigheid van uw onderneming versterken en zorgen dat u meer potentiële klanten zult aanspreken. Met Brancom aan uw zijde krijgt u een grafisch sterke en unieke website. Het grootste voordeel van SilverStripe is dat u zelf op ieder moment van de dag de content op de website kunt aanpassen. U voegt zelf eenvoudig en snel nieuwsberichten en blogberichten toe zonder hulp van een externe partij.

SilverStripe website

Professionele Silverstripe website

Wij ontwerpen een uniek design voor uw website en implementeren dit vervolgens in SilverStripe. Wij bouwen uw website volledig vanaf de basis en nemen uw wensen mee in iedere stap die wij tijdens het bouwproces zetten. Zo kunnen wij u exact bieden wat u zoekt en bouwen wij een website die aansluit bij alle wensen die u heeft. Wij denken graag met u mee en geven u tijdens het bouwen van uw website de nodige informatie waarmee u aan de slag kunt. Wanneer uw website is voltooid kunt u direct aan de slag.

Het voordeel van een SilverStripe website is dat wij het systeem gebruiksvriendelijk kunnen inrichten zonder poespas. Zo blijft het systeem voor u helder en overzichtelijk waardoor u gemakkelijk uw content kunt aanpassen.

Wilt u uw onderneming beter op de kaart zetten door middel van een website gebouwd met SilverStripe? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat wij u spoedig kunnen laten weten wat wij voor u kunnen doen. Liever direct persoonlijk contact? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie te kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Recent opgeleverde website

aver imacc
avereurope mobile
aver laptopp
avereurope tablet
avereurope tablet
aver imacc
aver laptopp
avereurope mobile

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu