CSS REEL Nominee

Magento 2 webshop laten maken

Brancom helpt u graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van webshops
in het OpenSource Magento 2 CMS.

Magento 2 Webshop

Magento 2 webshop

Op zoek naar een webshop welke is voorzien van Magento? Het Magento CMS is een kosteneffectieve en mogelijkheid rijke software om een webshop op maat te realiseren. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij u ontzorgen in het ontwerpen en ontwikkelen van een Magento webwinkel op maat. Van een kleine tot grote webwinkel, u bent bij ons aan het juiste adres!

Eind 2015 is Magento 2 officieel gelanceerd. De eerste webshops welke voorzien zijn van Magento 2 zijn eind 2016 gepresenteerd. Het aantal webshops in Magento 2 is 5-10% t.o.v. die van Magento 1. Een gemiste kans voor ondernemers vinden wij!

Magento 2 webshop voordelen

Magento 2 webshop voordelen

Magento 2 snelheid

Magento 2 is velen male sneller geworden. Een webshop moet snel zijn, een snelle webshop levert immers meer omzet op. Een vertraging van 3 seconden levert al 10% minder conversie op!

Magento 2 webshops spelen hier op in. Er worden moderne ontwikkeltechnieken gebruikt waardoor de software krachtiger maar ook lichter is. Over het algemeen is een Magento 2 webwinkel dan ook 25% sneller dan een Magento 1 webwinkel.

Magento 2 beveiliging

Naast de snelheid is Magento 2 ook een stuk veiliger. Door een technische optimalisatie zijn wij als Magento ontwikkelaars in staat om de code makkelijker en sneller te beveiligen tegen veiligheidslekken. Het installeren van updates is dan ook een stuk gemakkelijker. 

Dashboard Magento 2

De Magento dashboard (backend) is een stuk gebruiksvriendelijker geworden. De lay-out is aangepast waardoor je producten en pagina's makkelijker en sneller kunt aanmaken en aanpassen. Er is nu ook een duidelijke splitsing tussen systeem- en shopbeheer. Producten, marketing en content pagina's vind je overzichtelijk in het shop gedeelte. Instellingen omtrent betalingen en btw vind je overzichtelijk in het systeem gedeelte. 

magento 2 dashboard backend

Magento 2 webwinkel

Magento 2 webshop support

Uiteraard zijn er nog velen ondernemers die een webshop in Magento 1 hebben draaien. Geen paniek, Magento 1 word tot November 2018 ondersteund. Dit klinkt ver weg, maar in de e-commerce wereld nadert deze datum sneller dan gedacht.

Zorg ervoor dat u in 2017 nadenkt en plannen maakt om over te stappen. Dit bespaart u uiteindelijk veel kosten! Indien u op dit moment nadenkt om een webshop op te zetten, laat deze dan gelijk in Magento 2 ontwikkelen.

Magento webshop laten maken

Magento 2 webshop mogelijkheden:

  • Uniek ontwerp op maat
  • Eigen logo en huisstijl toepassing
  • Geoptimaliseerd productbeheer
  • Geoptimaliseerd categoriebeheer
  • Geoptimaliseerd menubeheer
  • Snelle one page checkout-pagina
  • Koppeling met iDeal en andere betaalsystemen

En nog veel meer...

Benieuwd naar de mogelijkheden met Magento 2? Het team van Brancom gaat graag voor u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij willen u daarom uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor waarin wij met u bespreken welke wensen u heeft voor uw webwinkel en hoe wij deze kunnen omzetten naar de realiteit. Zo krijgt u altijd een Magento-webwinkel die exact is wat u in uw hoofd heeft en kunt u op de juiste manier starten met het online verkopen van producten.

Neem contact met ons op.

Recent opgeleverde webshop

getpro imac2
getpro iphone2
getpro macbook2
getpro ipad2
getpro ipad2
getpro imac2
getpro macbook2
getpro iphone2

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu