CSS REEL Nominee

Magento webshop laten maken

Wij hebben ruime ervaring met het maken van webshops in het OpenSource Magento CMS.

Magento Webshop

Magento webshop

Bent u van plan om een webshop te starten welke draait op Magento? Deze webwinkelsoftware is een kosteneffectieve en mogelijkheid rijke methode om een volledig op maat webwinkel te bouwen. Dankzij onze uitgebreide expertise met deze software kunnen wij u van dienst zijn met het bouwen en onderhouden van uw Magento-winkel. Van kleine webshop tot uitgebreide webwinkel met tienduizenden producten, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Magento biedt talloze mogelijkheden bij het bouwen van een webwinkel. Dankzij de volledige vrijheid van deze software kunnen wij uw webwinkel volledig op maat inrichten. Alle wensen die u bij een webwinkel voor uw onderneming heeft kunnen worden doorgezet in Magento. Zo leveren wij u een volledig op maat oplossing die u in staat stelt om een eigen webwinkel te runnen.

Magento webshop laten maken

Magento webshop mogelijkheden:

  • Uniek design
  • Eigen logo en huisstijl toepassing
  • Productbeheer
  • Categoriebeheer
  • Menubeheer
  • Unieke bestelmogelijkheden
  • Snelle one page checkout-pagina
  • Koppeling met iDeal en andere betaalsystemen

En nog veel meer...

Benieuwd naar de mogelijkheden met Magento? Het team van Brancom gaat graag voor u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij willen u daarom uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor waarin wij met u bespreken welke wensen u heeft voor uw webwinkel en hoe wij deze kunnen omzetten naar de realiteit. Zo krijgt u altijd een Magento-webwinkel die exact is wat u in uw hoofd heeft en kunt u op de juiste manier starten met het online verkopen van producten.

Neem contact met ons op.

Recent opgeleverde webshop

NR desktop
NR mobile
NR laptop
NR tablet
NR tablet
NR desktop
NR laptop
NR mobile

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu