CSS REEL Nominee

Wordpress Website laten maken

Laat ons uw professionele WordPress website maken.
Met behulp van dit OpenSource CMS kunt u gemakkelijk uw eigen website beheren.

Wordpress website laten maken

Wordpress website op maat laten maken voor uw onderneming

Wordpress is de wereldwijd bekende software waarmee websites volledig op maat kunnen worden opgezet. Brancom gaat graag voor u kijken welke mogelijkheden er zijn bij het bouwen van een op maat website met Wordpress. Dankzij de uitgebreide opties van dit CMS kunnen wij uw wensen omzetten naar realiteit en toevoegen aan uw website.

Wordpress is een uitgebreid systeem waar miljoenen mensen dagelijks aan meewerken. Inmiddels draait ruim 15% van de wereldwijde websites op dit systeem, en dat is niet voor niets. Binnen enkele muisklikken kunt u nieuwe pagina's toevoegen en kunt u volledige nieuwsberichten toevoegen. Het is niet meer nodig om een externe partij in te huren voor het toevoegen van nieuwe content, afbeeldingen of video's. U heeft alles helemaal zelf in handen.

Wordpress website

Professionele Wordpress website

Wij ontwerpen een volledig uniek design voor uw Wordpress-website en verwerken hierin exact wat u wenst. Zo kunnen wij op de juiste wijze zorgen dat uw website volledig naar wens is. Wij ontwerpen eerst een PSD-design voor u in Photoshop. Vervolgens maken wij dit PSD-design geschikt voor installatie op de Wordpress-website. Wij installeren het design voor u en voegen gewenste pagina's voor u toe. U kunt zelf aangeven welke pagina's u wilt laten aanmaken en welke elementen u graag terug wilt zien op deze pagina's. Tools om afspraken te maken, een blog bij te houden of om een ledensysteem toe te voegen installeren wij graag voor u. Zo maken wij de website exact zoals u het graag ziet.

Wilt u een eigen website laten ontwerpen en bouwen met Wordpress? Dan gaan wij graag kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij willen u uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor waar wij samen met u onder het genot van een kop koffie naar de mogelijkheden gaan kijken. Eerst weten wat het ongeveer zal kosten? U kunt via onze website gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag voor uw Wordpress-website doen.

Neem contact met ons op.

Recent opgeleverde website

Webvoorraad desktop
Webvoorraad mobile
Webvoorraad laptop
Webvoorraad tablet
Webvoorraad tablet
Webvoorraad desktop
Webvoorraad laptop
Webvoorraad mobile

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu