CSS REEL Nominee

Social Media Campagne nodig? Zo bereikt u uw doelgroep

Zorg dat u uw doelgroep bereikt op LinkedIn, Twitter en Facebook

Social Media campagne

Social Media campagne

Social Media

Social Media

Social Media is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste dagelijkse bezigheden van de gemiddelde Nederlander. Het is een perfect platform om nieuwe doelgroepen te bereiken en zo nieuwe klanten aan te trekken.

Social Media laten inrichten

Brancom is uw partner in het optimaliseren van uw Social Media-campagnes. Uw bedrijf kan veel nieuwe klanten aantrekken via Social Media zoals Facebook, Twitter en YouTube. Wij nemen uw volledige campagne in handen en zorgen voor een optimaal resultaat. Nu miljoenen Nederlanders dagelijks actief zijn op Social Media is dit een prachtige kans voor uw bedrijf om nieuwe doelgroepen te benaderen.

Wij richten uw Social Media-pagina's volledig in en verwerken de identiteit van uw bedrijf in uw profielen. Wij gebruiken uw huisstijl op alle websites om uw profielen visueel en in 1 stijl in te richten. Op de Social Media-pagina's wordt alle belangrijke informatie van uw bedrijf weergegeven. Wij omschrijven uw diensten en producten, weergeven uw openingstijden en contactgegevens, plaatsen video's van uw bedrijf en richten uw bedrijfspagina's volledig in.

Social Media laten beheren

Social Media laten beheren

Brancom is de partner voor het beheren van uw social media. Uiteraard doen wij dit crossmediaal voor al uw social media kanalen en uw website.

Berichtgeving

Het beheren van uw Social Media is een belangrijk element in het aanspreken van uw doelgroep. Uw volgers lezen graag over uw bedrijf en kunnen op de hoogte gehouden worden van speciale aanbiedingen. Wij plaatsen foto's, actuele nieuwsberichten, weetjes, vacatures en video's van uw bedrijf op de Social Media pagina's om uw bedrijf regelmatig bij het publiek langs te laten komen.

Community management

De community op Social Media zorgt voor naamsbekendheid. Wanneer gebruikers uw berichten delen en erop reageren ontstaat er een gesprek waarin uw ware bedrijfsidentiteit kan worden getoond. Wij zoeken interactie op met gebruikers, pijlen de meningen om u een beeld van uw publiek te kunnen geven en lokken reacties uit om de activiteit op uw bedrijfspagina's te versterken. Door tips te delen met uw publiek tonen wij dat uw bedrijf verstand heeft van de markt en dat u een autoriteit in uw branche bent.

Monitoren

Tijdens een lopende campagne monitoren wij maandelijks de resultaten om een beeld te krijgen van de effectiviteit van deze campagne. Wij meten hoeveel nieuwe likes, followers, shares, reacties en views de campagnes hebben opgeleverd. Voorop staat het rendement van de campagne, wij meten hoe hoog de conversie van de campagnes is en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd.

Social Media campagne laten maken

Door middel van speciale campagnes op Social Media kunnen wij de naamsbekendheid van het bereik van uw bedrijf aanzienlijk versterken.

Campagnes

Wij organiseren met plezier een prijsvraag, poll of fotowedstrijd. Deelnemers kunnen een speciale prijs winnen wanneer zij uw bedrijfspagina delen met anderen in hun netwerk via Social Media. Wanneer gebruikers uw pagina delen zullen anderen uw bedrijf zien en bij interesse ook uw bedrijfspagina's bezoeken en volgen. Zo vergroten wij het aantal gebruikers op uw bedrijfspagina.

Wij gaan uiteraard graag het gesprek aan om samen met u een unieke campagne op te zetten!

Social Media laten beheren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social Media laten beheren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dit is hét moment om uw bedrijf op Social Media te versterken en te zorgen voor een nieuwe klantenstroom. U kunt direct een vrijblijvende offerte voor de professionele Social Media campagnes aanvragen.

Wij werken onder andere in de regio van...

Wij zijn gevestigd in Barendrecht en actief in de regio Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland. Vele bedrijven uit nabijgelegen steden als Albrandswaard, Ridderkerk, Middelharnis en Oud-Beijerland gingen u al voor.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu