CSS REEL Nominee

Nieuwsbrief versturen met MailChimp

Bereik al uw klanten in één keer met emailmarketing.
Een effectieve manier van marketing!

nieuwsbrief verzenden naar uw doelgroep

Nieuwsbrieven verzenden naar uw doelgroep

Door uw doelgroep regelmatig op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf of mooie aanbiedingen versterkt u de band van uw klant. Door middel van nieuwsbrieven kunt u uw doelgroep regelmatig updates en acties toesturen. Brancom assisteert u graag bij het opzetten van een of meerdere nieuwsbrieven voor uw klanten. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van online en traditionele nieuwsbrieven. Of u nu een bereik heeft van 100 of 10.000 klanten, bij ieder publiek kunnen wij u van dienst zijn.

Een nieuwsbrief is een verzameling van belangrijke wijzigingen in uw onderneming. Nieuwe productlanceringen, een recente samenwerking of toekomstige open dagen, het zijn onderwerpen waar uw publiek graag over leest. Of zij het nu lezen op een tablet of op een brief in hun handen, de boodschap moet altijd op de juiste manier overkomen.

Met ons team aan uw zijde bent u verzekerd van een goede opzet van uw nieuwsbrief. Door uw belangrijke nieuwsberichten en mededelingen een centrale locatie te geven en uw doelgroep te informeren over alle nieuwe ontwikkelingen stellen wij een prachtige nieuwsbrief voor u op. Uw nieuwsbrief wordt indien gewenst ontworpen aan de hand van uw huisstijl. Deze nieuwsbrief is direct klaar om gedrukt te worden of wij kunnen de nieuwsbrief direct naar gewenste e-mailadressen van uw klanten sturen. Zo worden nieuwsbrieven snel geleverd bij uw doelgroep en zijn zij vrijwel direct op de hoogte van ontwikkelingen in uw bedrijf.

nieuwsbrief online versturen

Nieuwsbrieven online versturen

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van nieuwsbriefcampagnes met e-mailsoftware zoals MailChimp. Hiermee kunt u wekelijks of maandelijks een online nieuwsbrief uitsturen naar uw klanten. Wij helpen u te voldoen aan alle wettelijke eisen bij deze campagne, zoals een dubbel opt-in bij het opgeven van een e-mailadres, zodat uw nieuwsbriefcampagne volledig legaal is.

Versterk de band tussen uw onderneming en uw klanten door middel van emailmarketing. Wij gaan graag in een gesprek met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag bij het uitgeven van wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrieven.

Neem contact met ons op.

Recent opgeleverde internetmarketing case

biolab internetmarketing
biolab internetmarketing2

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu