CSS REEL Nominee

Zoekmachine optimalisatie is key! 
Internetmarketing nodig voor meer conversie/bezoekers?

Laat uw website optimaliseren voor SEO en SEA

Zoekmachine optimalisatie

Internetmarketing

Zoekmachine optimalisatie voor websites en webshops

Zoekmachine optimalisatie voor websites en webshops

Om meer gerichte bezoekers op uw website te krijgen kunt u Brancom Internetbureau inzetten voor uw internet marketing. Dankzij onze expertise in de online marketingwereld kunnen wij u adviseren op het gebied van zoekmachines, Social media, e-mails en veel andere vormen van online marketing.

Wij hebben ons de laatste jaren sterk ontwikkeld binnen deze markt en kunnen allerlei verschillende online campagnes voor u opzetten en uitvoeren. Van Google Adwords tot Facebook Marketing, voor een hoog online rendement bent u bij Brancom aan het juiste adres.

Zoekmachine analyse voor uw website

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek op ons kantoor met een kopje koffie. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij samen met u uw websiteverkeer analyseren en kijken welke kansen er voor u op de online markt zijn. Wij kijken naar uw doelen en stellen een nulmeting in. De strategie en onze werkwijze voor uw online campagnes wordt opgenomen in een plan van aanpak. Wij houden bij het uitwerken van dit plan rekening met uw budget.

Door een uitgebreid keyword onderzoek uit te voeren kunnen wij interessante termen voor uw website of webshop vinden. Wij kijken hierbij naar zoektermen met een hoog zoekvolume en een lage concurrentie zodat wij uw website bovenaan in de zoekresultaten kunnen krijgen. Regionale termen, zoals “[dienst] + [Plaatsnaam]”, nemen wij mee in ons onderzoek om meer lokale klanten naar uw diensten te brengen.

Website zoekmachine optimalisatie (on-page)

Het optimaliseren van uw pagina’s wordt uitgevoerd op basis van onze expertise met de elementen die Google meetelt:

  • Paginatitels – de titels van uw pagina bevatten relevante termen en nodigen de bezoeker uit op uw website te komen
  • Header tags – door zoektermen in uw header te verwerken krijgt Google een sterk beeld van waar uw website over gaat.
  • SEO-vriendelijke URLs – door interessante termen in uw pagina-URLs te gebruiken wordt uw site beter vindbaar in Google
  • Content – een belangrijk element van SEO is in welke frequentie de relevante termen terugkomen op uw webpagina.
  • Meta gegevens – door middel van een uitnodigend geschreven meta description zorgen wij ervoor dat gebruikers via Google uw website bezoeken.
  • Sitemap & Robots.txt – deze technische kant van SEO voeren wij volledig uit.
  • Beoordelingen – Klanten die uw producten of diensten hebben beoordeeld worden getoond op uw website om nieuwe bezoekers te overtuigen voor u te kiezen.
  • Social Media koppeling – door middel van een koppeling met Facebook en Twitter verbreden wij het bereik van uw website.
  • Interne/Externe links – links naar andere pagina’s op uw website en naar interessante websites in uw branche.

Website zoekmachine optimalisatie (off-page)

Door middel van linkbuilding, ook bekend als backlinking, zorgen wij dat uw website hoger in Google komt op de meest interessante termen waar uw klanten naar zoeken. Wij linken naar uw website vanaf relevante externe websites, zoals startpagina’s, blogs, forums, Social Media als Facebook, Twitter en YouTube, brengen perspublicaties voor uw bedrijf uit, en benaderen klanten via e-mail met nieuwsbrieven.
Het opzetten van professionele online campagnes met Google Adwords en Google Adsense, om zo online via Google te adverteren met banners en andere visuele advertenties, voeren wij ook graag voor u uit.

Landingspagina's voor online marketing

Uw bezoeker landt op een bepaalde pagina wanneer zij op uw website komen. Om te zorgen dat deze bezoeker direct de juiste pagina vindt voeren wij uitgebreid keyword onderzoek uit en achterhalen wij het doel van deze bezoeker. Door vraag en aanbod op de landingspagina samen te brengen haalt u nieuwe klanten binnen.

Het opzetten van externe landingspagina’s, waarbij op een onafhankelijke manier uw bereik in de zoekmachines wordt vergroot, zal meer klanten naar uw website en bedrijf trekken. Deze extra leadgenerator biedt u veel nieuwe kansen.

Internetmarketing monitoren en beheren

Internetmarketing is een doorlopend proces, de markt beweegt continue. Door maandelijks monitoren worden er bepaalde statistieken en metingen inzichtelijk. Brancom verzorgd deze analyse in een kort en bondig rapport. Vanuit dit rapport kunnen er verbeterpunten worden doorgevoerd om uw internetmarketing optimaal te houden.

Conversie optimalisatie

Voor elke website of webshop bestaat er een ideale combinatie van beeld en tekst die het meeste winst uit de website of webshop haalt. Deze perfecte combinatie kan alleen gevonden worden door het testen en meten van verschillende varianten van uw website of webshop.

Kleine details maken meestal het verschil tussen een slechte en een succesvolle website of webshop. Door onze kennis in internet psychologie weten wij het gedrag van consumenten op een positieve manier te beïnvloeden. Wij vinden de ‘lekken’ en maken op deze manier weer een rendabele verkoper van uw website.

Zoekmachine optimalisatie nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoekmachine optimalisatie nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een professionele internet marketingcampagne die gericht is op een hoog rendement? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw toekomstige online campagnes.

Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken..

Internetbureau Brancom is gevestigd in Barendrecht maar is ook werkzaam in Rotterdam en Den Haag. Dankzij onze centraal gelegen locatie in Barendrecht kunt u ons eenvoudig bereiken vanuit allerlei steden in Zuid-Holland, waaronder Barendrecht, Ridderkerk, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Staat uw regio er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities.

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu