CSS REEL Nominee

Staffyou is een innovatief uitzendbureau die volledig draait op een platform waar opdrachtgevers zelf uitzendkrachten kunnen selecteren en inplannen. Uitzendkrachten kunnen op hun beurt zelf hun beschikbare dagen en tijden opgeven en het uurtarief instellen waarvoor zij willen werkenStaffyou verzorgt de verdere administratieve en financiële afwikkeling

Diensten gerealiseerd voor Staffyou door Brancom Internetbureau:

 • Logo en Huisstijl laten ontwerpen Logo & Huisstijl
 • Website laten maken Website

Staffyou bemiddelt tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Wij kregen de eer om het nieuwe logo voor hen te ontwerpen. Het logo diende modern, zakelijk doch fris te zijn zodat dit de brug tussen opdrachtgever en uitzendkracht wegneemt.

 • typografie

  Typografie

  Staffyou staat voor Staff Yourself. Om deze reden was het ook belangrijk dat er enigszins onderscheid word gemaakt tussen ''Staff'' en ''you'' Er is een selectie gemaakt van lettertypes die de visie van het bedrijf reflecteren. Uiteindelijk sloot het lettertype Exo hier het best op aan.

 • kleuren

  Kleurgebruik

  De kleuren van het logo bestaan uit een blauwe en een paarse kleur. Deze kleuren zijn gekozen om de uitzendkracht en opdrachtgever te representeren. Verschillende kleuren die toch dicht bij elkaar liggen. In het definitieve logo is er een gradient gebruikt tussen de blauwe en paarse kleur.

 • vormen

  Beeldmerk

  Staffyou werkt met zowel opdrachtgevers en uitzendkrachten. Er is daarom voor het beeldmerk besloten om mensen hierin terug te laten komen. Deze zijn op een iconische manier weergegeven. 

 • eindproduct

  Eindproduct

  Het definitieve logo dat wij ontwikkeld hebben voor Staffyou is een beeldmerk waarin zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht naar voren komt. Daarnaast valt het logo goed op met een strak en modern lettertype. Ook vormt het beeldmerk in een abstracte vorm de letter ‘s’.

Voor Staffyou hebben wij de website volledig ontworpen. Zo is er een unieke planningstool vormgegeven door middel van een kalender lay-out. Er zijn ook speciale profielpagina's voor opdrachtgevers en uitzendkrachten inclusief review systeem ontworpen. Uiteindelijk zijn de design patterns ontwikkeld d.m.v. Bootstrap. Staffyou heeft vervolgens zelf de back-end en de functionaliteiten geïmplementeerd. 

Gebruikte technieken:
 • CSS3 CSS3
 • HTML5 HTML5
 • Illustrator Illustrator
 • Photoshop Photoshop
 • SASS SASS
Staffyou desktop
Staffyou mobile
Staffyou laptop
Staffyou iPad
Staffyou desktop
Staffyou mobile
Staffyou laptop
Staffyou iPad

Licht anderen ook in over deze geweldige case!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu