CSS REEL Nominee

Sunfida biedt U de mogelijkheid om prachtige vakantievilla's of appartementen te huren of verhuren in Turkije.

Diensten gerealiseerd voor Sunfida door Brancom Internetbureau:

 • Logo en Huisstijl laten ontwerpen Logo & Huisstijl
 • Website laten maken Website
 • Grafische vormgeving Print

Voor Sunfida vakantiehuizen hebben wij een nieuw logo ontworpen en ontwikkeld met een complete bijpassende huisstijl. De huisstijl straalt een luxe vakantiegevoel uit. 

 • sunfida logo typografie

  Typografie

  Het logo van Sunfida dient een luxe uitstraling te hebben met een exotisch vakantie gevoel. Er is gekozen voor een lettertype welke uniek is en deze kernwaarden bevat. Het lettertype bevat de domeinnaam voor directe herkenning en het thema vakantiehuizen. 

 • sunfida logo kleur

  Kleur

  Voor Sunfida zijn bijpassende kleuren gekozen met betrekking tot het land Turkije waar Sunfida de vakantiewoningen beschikbaar stelt. Rood staat voor liefde, warmte en passie. Dit zijn kernwaarden die de doelgroep zoekt wanneer zij zoeken naar een vakantie in Turkije. 

 • sunfida logo eindproduct

  Eindproduct

  Het logo van Sunfida biedt herkenning en een duidelijke verwijzing naar de website waar de verschillende vakantiewoningen geboekt kunnen worden. Het logo is ontworpen en ontwikkeld om toegepast te kunnen worden op elk type media zonder hierbij de herkenning te verliezen. 

Op de website kunt u een mooi gelegen appartement, of een compleet ingerichte villa voor een fijne vakantie zelf uitzoeken en direct boeken. De website heeft een makkelijke navigatiestructuur om zo de verschillende opties voor vakantiewoningen te bekijken. 

Gebruikte technieken:
 • ASP.NET ASP.NET
 • CSS3 CSS3
 • HTML5 HTML5
 • Photoshop Photoshop
sunfida desktop
sunfida laptop
sunfida tablet
sunfida desktop
sunfida laptop
sunfida tablet

Voor Sunfida is een complete 60 pagina's tellende brochure ontwikkeld waarin alle vakantiewoningen overzichtelijk getoond worden met alle benodigde informatie en sfeerfoto's. Daarnaast hebben wij de visitekaartjes en verschillende flyers ontworpen voor Sunfida welke ingezet worden als promotiemiddel. 

sunfida print

Licht anderen ook in over deze geweldige case!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op
of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Twijfel niet en neem contact met ons op of
kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Menu