CSS REEL Nominee

Ben jij de multimedia designer die ons team komt versterken?

 

Functie omschrijving:

Dynamische stage als grafisch vormgever in Barendrecht. Je houdt je hoofdzakelijk bezig met het grafisch design van logo’s, huisstijlen, websites en applicaties.
Je dient in staat te zijn om met klanten te communiceren.


Wat wij verwachten van jou:

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en kunt je goed inleven in de klant/gebruiker. Je bent gemotiveerd, enthousiast, leergierig en communicatief sterk. Daarnaast heb je ervaring met Illustrator, InDesign en Photoshop. Kennis van HTML en CSS is een pré. Bovendien ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weet deze op de juiste manier in te zetten.


Wat jij kan verwachten van ons:

Wij bieden jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een jong team binnen een moderne werkomgeving. Alle benodigde middelen om het werk naar behoren te kunnen uitvoeren worden beschikbaar gesteld. Tijdens je stage word je intensief begeleid om je stageperiode met succes af te ronden. Wij streven ernaar om succesvolle stagiaires na afloop van de stage een fulltime job te kunnen aanbieden.


Werktijden:

Werktijden in overleg. Ons kantoor is gevestigd in Barendrecht en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.


Enthousiast?

Wij zien je CV met motivatie graag tegemoet. Ook ontvangen wij graag een link naar je portfolio of eventuele projecten die online staan. Mocht je vragen hebben over deze positie, neem dan contact op met ons via telefoonnummer 088 19 00 999.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Licht andere ook in over deze vacature!

Menu