CSS REEL Nominee

Ben jij de allround webdeveloper die ons team komt versterken?

Functie omschrijving:

Je houdt je hoofdzakelijk bezig met de technische realisatie (Front-End & Back-End) van websites en webshops voor onze klanten. Daarnaast bestaat de stage uit het bieden van technische support en ondersteuning van interne processen zoals hosting, domeinnamen en email werkzaamheden voor ons en onze klanten.


Wat wij verwachten van jou:

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en kunt je goed inleven in de klant/gebruiker. Je bent gemotiveerd, enthousiast, leergierig en zelfstandig. Je hebt ervaring met html(5), css(3), PHP en javascript. Ook verwachten wij van jou dat je kan werken met (verschillende) open source CMS systemen.


Wat jij kan verwachten van ons:

Wij bieden jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een jong team binnen een moderne werkomgeving. Alle benodigde middelen om het werk naar behoren te kunnen uitvoeren worden beschikbaar gesteld. Tijdens je stage word je intensief begeleid om je stageperiode met succes af te ronden. Wij streven ernaar om succesvolle stagiaires na afloop van de stage een fulltime job te kunnen aanbieden.


Werktijden:

Werktijden in overleg. Ons kantoor is gevestigd in Barendrecht en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.


Enthousiast?

Wij zien je CV met motivatie graag tegemoet. Ook ontvangen wij graag een link naar je portfolio of eventuele projecten die online staan. Mocht je vragen hebben over deze positie, neem dan contact op met ons via telefoonnummer 088 19 00 999.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Licht andere ook in over deze vacature!

Menu