CSS REEL Nominee

Afscheid stagiair Mobile Development

vrijdag 30 oktober 2015 08:57

Vandaag nemen wij afscheid van Marco Maissan, onze stagiair Mobile Development. Marco heeft een periode van 20 weken stage bij ons gelopen, waarin hij voor ons de Internetbureau Brancom Android app heeft gebouwd. Naast het bouwen van de app en het maken van zijn opdrachten voor school, heeft hij ook meegewerkt aan enkele website projecten.  

Brancom stage Marco

“Ik heb erg veel geleerd in mijn stageperiode. In samenwerking met de Lead Developer en het design team bij Internetbureau Brancom heb ik mijn eerste Android applicatie op de markt weten te brengen, waar ik erg trots op ben. Naast het werken heb ik ook veel plezier gehad in het team. Het was fijn samenwerken en ik heb een hoop leuke en gezellige momenten meegemaakt. Ik zal Brancom erg missen.”, aldus Marco.

Wij gaan Marco voornamelijk missen om zijn humor, technische skills en de kip samurai die hij altijd meebracht. Marco, wij wensen je veel succes met je studie en we zien elkaar ongetwijfeld snel weer!

Met het vertrek van Marco is er bij Internetbureau Brancom weer een stage plek beschikbaar gekomen. Ben jij op zoek naar een stage? Check de vacatures en solliciteer direct! 

Tags: Android, internetbureau, Stagiair

Reageer op dit nieuwsbericht:

Deel dit nieuwsbericht met anderen:

Overige nieuwsberichten

Menu