CSS REEL Nominee

Samira start bij Brancom

maandag 19 september 2016 13:12

Begin september heeft Samira een stageplek bemachtigd bij Brancom. Gezien haar enthousiaste persoonlijkheid en uitgebreide design skills is Samira een perfecte toevoeging aan ons team. Zij zal tot eind december werkzaam zijn bij Brancom. 

Hi! Ik ben Samira en ik ben 26. Op dit moment studeer ik Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heb ik Grafisch Vormgeven gestudeerd, dus je zou kunnen stellen dat ik érg veel van design houd! Vooral het ontwerpen van websites is echt mijn ding. Als ik niet aan het ontwerpen ben kun je me in de keuken vinden, want ik ben echt een foodie en houd van koken. Daarnaast ben ik een enorme fan van Nintendo en daag ik graag mensen uit in een spelletje op de pc of WiiU.

Samira heeft zich in de tussentijd al ingezet voor meerdere projecten bij Brancom. Ze kan zowel met photoshop, illustrator en indesign uit de voeten waardoor Samira breed inzetbaar is. 

Heel blij dat ik de komende tijd bij Brancom mag doorbrengen. Tijdens het sollicitatiegesprek merkte ik al dat Brancom een fijn bedrijf is in de omgang en houding. In de eerste week voelde ik me dan ook meteen al op m'n plek. Ik ben erg benieuwd wat ik allemaal meer mag gaan ontdekken en kijk erg uit naar onze verdere samenwerking.

 Samira bij Brancom internetbureau

 

Tags: brancom internetbureau, Stagiair, design

Reageer op dit nieuwsbericht:

Deel dit nieuwsbericht met anderen:

Overige nieuwsberichten

Menu