CSS REEL Nominee

Lancering Internetbureau Brancom app voor Android

donderdag 29 oktober 2015 16:47

Vanaf heden is de Internetbureau Brancom applicatie voor Android smartphones beschikbaar. De app, bedoeld voor klanten en relaties van Internetbureau Brancom, beschikt over verschillende functionaliteiten. 

Zo kunt u in een handomdraai telefonisch of via mail contact met ons opnemen. Hiernaast is het ook mogelijk om met ons te chatten zodat wij al uw vragen direct kunnen beantwoorden.  

Heeft u een probleem op grafisch/technisch of op internetmarketing gebied? Dan kunt u hierover via de app op een eenvoudige manier contact met ons opnemen door een website scan aan te vragen. Daarnaast kunt u gemakkelijk kleine grafische/technische problemen melden door uw gegevens in te vullen en enkele foto’s maken van uw probleem waarna wij contact met u opnemen voor een gepaste oplossing.

Via de app kunt u al onze nieuwsberichten lezen en al onze cases bekijken. Ook is het voor u mogelijk om via Twitter en Facebook onze nieuwsberichten te delen. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door middel van pushberichten.

brancom appbrancom app menubrancom app scherm

Download onze app nu in de Google Play Store! 

Get it on Google Play

De app zal zo snel mogelijk ook voor iPhone beschikbaar zijn.

Ook geïnteresseerd in een smartphone applicatie? Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Tags: app, Android, brancom internetbureau, internetbureau

Reageer op dit nieuwsbericht:

Deel dit nieuwsbericht met anderen:

Overige nieuwsberichten

Menu