CSS REEL Nominee

Brancom internetbureau in 2016

dinsdag 20 december 2016 10:53

Het jaar 2016 komt ten einde. Een jaar waarin internetbureau Brancom veel geluk en groei kende. De afgelopen 3 jaar is Brancom bezig aan een flinke opmars als internetbureau. Gezien de vele nieuwe klanten en de ontwikkelingen intern mag 2016 als hoogtepunt worden beschouwd.

Uiteraard doet het vaste team van Brancom dit niet alleen. Het afgelopen jaar hebben wij dan ook veel gehad aan de input van klanten en stagiaires. Claire Suurmond en Samira Sery waren een geweldige toevoeging als design stagiaires. Een vrouwelijke touch in een team van alleen maar mannen kan wonderen verrichten ;-)

Het afgelopen jaar was het dan ook af en toe tijd voor ontspanning. Naast de vrijdagmiddag borrels zijn wij o.a. gaan lasergamen en hebben wij geprobeerd te ontsnappen uit een escape room. Helaas hadden wij aan een uur niet genoeg om uit te breken maar oh wat hadden we een plezier!

brancomuitje  brancomuitje2

Een jaarlijkse traditie is het sinterklaasfeest. Dit jaar hebben wij sinterklaas gevierd bij restaurant Opporto in Rotterdam. Een heerlijk visrestaurant die iedereen eens zou moeten bezoeken! Uiteraard met cadeautjes en bovenal, zeer creatieve gedichten. Naast de flauwe grappen was er uiteraard ook ruimte voor complimenten en ideeën voor 2017!

brancomuitje3  brancomuitje4

Naast alle fun is er ook hard gewerkt! Zo hebben wij een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen zoals Le Closet, GetPro, Webvoorraad, Compete, HeightCare, Nutrition Reloaded, StaffYou, AVer en de Universiteit Leiden. Ook hebben wij voor huidige tevreden klanten zoals BioLab, Fintage House, AutoLeaseCentrale en Identity Games continue mooie projecten uitgevoerd.

De feestdagen staan nu voor de deur. Er wordt bij Brancom nog hard gewerkt aan projecten maar wij kijken nu al uit naar 2017!

Namens het gehele Brancom team wensen wij iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar toe!

 

Tags: brancom internetbureau, 2016, internetbureau

Reageer op dit nieuwsbericht:

Deel dit nieuwsbericht met anderen:

Overige nieuwsberichten

Menu