CSS REEL Nominee

Less mail App beantwoord emails voor jou!

dinsdag 28 oktober 2014 13:32

Less.Mail is een e-mailapplicatie die je gaat helpen gemakkelijker en veel sneller door je e-mailberichten heen te komen. Je hoeft er je phablet of tablet niet eens voor op te pakken, aangezien je de app met je stem kunt aansturen.

Ons dagelijks mailverkeer is intens en veel van deze mails zijn vaak deels hetzelfde. Routinewerk dus. Hier speelt de less mail app op in. Uit onderzoek blijkt dat zo’n tachtig procent van het e-mailverkeer routine is, dus kan een A.I. dat werk best voor je oppakken. De app is dan ook bedoeld voor die tachtig procent van dat verkeer. 

De man in de video hieronder spreekt op normale wijze naar de app en de app begrijpt wat hij daarmee bedoelt. Het is dus niet zo dat je met specifieke woorden moet praten, omdat de app je anders niet zou begrijpen.Vervolgens zet Less.Mail jouw antwoord om in tekst en verstuurt-ie de mail automatisch.

Hoe goed dit natuurlijk echt werkt, weten we nog niet. Momenteel krijg je de app op invite-only-basis, dus we kunnen de app niet zomaar testen. Maar de maker geeft aan snel meer invites uit te sturen. Stay tuned!

 

Bron: Tabletsmagazine

Reageer op dit nieuwsbericht:

Deel dit nieuwsbericht met anderen:

Overige nieuwsberichten

Menu