CSS REEL Nominee

Apple Watch eindelijk in Nederlandse schappen

dinsdag 21 juli 2015 08:56

De Apple Watch is vanaf afgelopen vrijdag verkrijgbaar in Nederland. Onder andere via de online Apple Store en Apple-winkels zijn de smartwatches te koop. Online begon de Apple Watch-verkoop om 7.01 uur.

Voor de koper is de onlinemogelijkheid de 'veiligste' manier, omdat de gebruiker dan gegarandeerd zijn favoriete model in handen krijgt. De exacte levertijd van de smartwatch is niet bekend, maar bijvoorbeeld in de VS is de wachttijd momenteel een werkdag.

De Apple Stores in Den Haag, Haarlem en Amsterdam gaan om 10.00 uur open. Bij eerdere productlanceringen van Apple gingen de deuren om 8.00 uur open, maar nu zijn de openingstijden niet aangepast.

Touchscreen
Het apparaatje is uitgerust met een touchscreen en een digitale kroon waarmee de gebruiker kan scrollen en zoomen. De Apple Watch communiceert via Bluetooth en wifi met de iPhone van de drager, die daarvoor wel een smartphone van Apple moet hebben.

Met het horloge kan de drager onder meer notificaties ontvangen, oproepen beantwoorden, spraakopdrachten laten uitvoeren, de mp3-speler bedienen en e-mailberichten lezen.

Flop
De Apple Watch lijkt een flop te zijn geworden in de VS. Begin april gingen zo'n 200.000 van de slimme horloges over de toonbank, begin deze maand waren dat er nog maar 20.000 per dag.

Heeft u de Apple Watch al aangeschaft of bent u dit van plan? Wij horen graag wat uw ervaringen met het horloge zijn.

Bron: AD.nl 

 

Tags: app, Apple, 2015

Reageer op dit nieuwsbericht:

Deel dit nieuwsbericht met anderen:

Overige nieuwsberichten

Menu